SAP מרחיבה את פעילותה בתחום ה-IOT עם שיתופי פעולה חדשים והקמת יחידת פיתוח ייעודית בתחום

בין הפעילויות החדשות שיתוף פעולה עם ענקית התוכנה ההודית Tech Mahindraבתחום הרכב החשמלי

חברת SAP מרחיבה את פעילותה ופורטפוליו הפתרונות שלה בתחום ה-IoT (Internet of Things ) באמצעות פרויקטים חדשניים שהיא מקדמת עם שותפותיה ולקוחותיה. בין הפרויקטים: שיתוף פעולה של SAP עם ענקית התוכנה ההודית Tech Mahindraלקידום פתרון לאיסוף נתונים על דפוסי טעינת רכבים חשמליים וביצועי שנאים, ועם השותפה העסקית שלה Tangoe למינוף פלטפורמת SAP HANA בסביבת האינטרנט של הדברים. בנוסף, הקימה SAP יחידת מוצר ופיתוח חדשה המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים בתחום.

שיתוף הפעולה עם Tech Mahindra, ענקית ה- IT, המתמחה בטרנספורמציה דיגיטלית, ייעוץ ופתרונות מתקדמים לתעשיית הטלקומוניקציה, יתמקד בפיילוט לניטור תחנות טעינה, שימוש ברכבים חשמליים ושנאים, דפוסי נהיגה וביצועים על בסיס אפליקציות מבוססות פלטפורמת SAP HANA. האפליקציה המתוכננת תנטר בזמן אמת את העומס החשמלי המופעל על השנאים, ותוכל לתזמן טעינות בהתאם לעומסי שימוש, על מנת למנוע עיכובים מצד הנוהגים ברכב, תוך ניטור שוטף של ביצועי ותפקוד הרשת החשמלית.

שיתוף הפעולה עם Tangoe , המתמחה בפתרונות לארגונים לאימוץ האינטרנט של הדברים, ימנף את פלטפורמת SAP HANA לטובת ניתוח ועיבוד מידע משופר יותר בפתרון של Tangoe יחד עם שיפור יכולות עיבוד טרנזאקציות מקוונות (OLTP). כתוצאה מכך, יוכלו ארגונים גלובאליים לנתח ולייעל את נכסי ה-IT שלהם וההוצאות עבורם, להבין את אופן השימוש במערכות אלו ולחבר בין הטכנולוגיות השונות כגון ענן , מובייל, מכונות ו-IT .

יחידת הפיתוח והמוצר החדשה של SAP תשלב מפתחים מובילים ומומחי תעשייה מטעם SAP לעבודה משותפת עם לקוחות ושותפים במטרה לפתח פתרונות חדשניים ומלהיבים בתחום ה-IOT. הפיתוחים יבוססו על פלטפורמות SAP HANA  ו SAP HANA Cloud שמאפשרות ללקוחות ולשותפי החברה לפתח פתרונות בזריזות, או להרחיב ולחבר מכונות תוך ניתוח והזרמת מידע מובנה ולא מובנה.

כחלק מהרחבת פעילות זו בתחום ה-IoT משיקה SAP ישראל בשיתוף סלע אקסלרטור חדש בתחום ביג דאטה ו- IoT , שיסייע לחברות טכנולוגיות לקדם ולהשיק פתרונות ושירותים חדשניים בתחומים אלו, על בסיס טכנולוגיות SAP ובראשן SAP HANA. זאת בהמשך לשיתוף הפעולה האסטרטגי בין שתי החברות.  מחזור האקסלרטור הראשון צפוי להתחיל בסוף ינואר 2016 ויימשך כ-5 ימים, ובמסגרתו חברות טכנולוגיות עם רעיון ראשוני יוכלו לקבל ייעוץ, הכוונה וכלים  לפיתוח הרעיון שלהם משלב הארכיטקטורה והאיפיון הראשוני ועד בניית אב טיפוס. מטרת האקסלרטור היא  לאפשר לחברות שישתתפו לפתח תהליכים חדשניים האפשריים למימוש רק על גבי פלטפורמת SAP HANA.

תגובות סגורות